Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Färg och stil | Cosmopharma (SE)konsulent M.v.h Service

Färg och stil

Cosmopharma har nästan 300 certifierade färg- och stilanalytiker runt om i Norden, många med över 20 års erfarenhet! Vi kan därför stolt erbjuda en av marknadens säkraste och bästa färganalyser och stilanalyser.

 

Hitta dina bästa färger!

Färger påverkar hur du uppfattas av andra. Bär du rätt färger kommer din hud att lysa och du kommer att se pigg och alert ut. Fel färger kan tvärtom göra att du upplevs tröttare, blekare och kanske till och med äldre.
Oavsett vilka färger som är inne just nu finns det nyanser av alla färger som ser bra ut på dig och några som inte gör det. Hitta de nyanser som framhäver ditt bästa jag!

Efter en personlig färganalys med en av Cosmopharmas duktiga färganalytiker så får du en klar bild av vilka nyanser som ser fantastiska ut på dig. Du får dessutom en färgpalett med 30 olika nyanser som är lätt och smidig att ta med sig när du shoppar!

 

Låt din personliga stil lyfta din figur!

Stil och mode är ständigt aktuella ämnen. Men det är inte alltid lätt att hänga med. Särskilt inte när om man inte vet var man ska utgå ifrån. Med Cosmopharmas stilanalys får du en personlig analys från någon av våra stilkonsulenter, som tillsammans med dig går igenom dina förutsättningar, din personliga stil, din figur, tips om hur du döljer och framhäver samt framför allt skapar en basgarderob, som du sedan alltid kan utgå ifrån när modet svänger och du vill förnya dig! Du får en personligt utformad stilbok full med tips och råd för just dig och din kroppsform.

 

Kombinera färg och stil för maximal effekt!

Att veta exakt vilka färgnyanser du passar allra bäst i betyder enormt mycket. Vet du dessutom vilka kläder och linjer som du passar bäst i, så uppnår du ett optimalt resultat med din analys.

Cosmopharma erbjuder både färganalyser och stilanalyser för att du på bästa sätt ska lära dig förstärka dina bästa kroppsproportioner, din ansiktsform, din makeup och dina kläder! Bli den bästa du kan vara, och visa din omgivning din personlighet i rätt färg och stil!

» Kontakta våra stylister så hjälper vi dig att boka en färg- och stilanalys

 


Ny karriär som imagestylist?

Är du intresserad av att själv utbilda dig till stylist inom färg- och stil? Se vårt kursutbud här på hemsidan, eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig att komma i kontakt med närmsta färg- och stilkonsulent.

» Läs mer om våra stylistutbildningar inom färg och stil

Varukorgen är tom.
Kontaktperson
M.v.h Service
Telefon: 0704-93 85 11
mimmi@mvhservice.se

Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |