Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Cosmopharma - The story | Cosmopharma (SE)konsulent M.v.h Service

Cosmopharma - The story


Cosmopharma grundades den 15 oktober 2006 och huvudkontoret ligger än i dag på samma adress, i Kungsängen en liten förort 3 mil utanför Stockholm. Vi som tillsammans drog igång verksamheten hade alla erfarenhet av skönhetsprodukter, marknadsföring, direktförsäljning, grossistverksamhet på olika sätt och kompletterade varandra utmärkt.
Vi hade på startdagen inte en enda återförsäljare och bara 16 produkter i sortimentet. Men tack vare att vi var många som hade tidigare kontakter, stor erfarenhet och ett brinnande intresse och inte minst en barnsligt stor tro på vår idé så fick vi en flygande start!

Redan 6 år efter starten 2012 hade vi 1217 återförsäljare i 3 länder och våra produkter hade ökat från 16 till närmare 200 stycken.

Ytterligare 6 år senare 2018 hade vi ökat antalet återförsäljare till närmare 1900 st i 5 länder och produktsortimentet var ofantligt stort med över 400 produkter.

2011 lanserade vi vår första ekologiska och veganska serie Cosmopharma Organic som har 100% naturligt och veganskt innehåll och mycket högt innehåll av ekologiska ingredienser. 

2018 lanserade vi den prisbelönta veganska mineralmakeupserie BareFaced Beauty som även den visade sig bli en stor succé hos våra kunder.

2019 går vi en helt ny väg, nu ska vi tillbaka till ett mindre produktsortiment med endast våra absoluta storsäljare kvar och hamnar då istället på ett utbud på omkring 150 artiklar i sortimentet. Detta ger större trygghet och mer tydlighet hos våra återförsäljare och inte minst kunder. Ju mer att välja mellan desto svårare att ta ett beslut.
Vi behåller såklart vår serie vi hade från starten 2006, Cosmopharma Line, men modifierar den med ny design, modernare och mer aktiva ingredienser. Vi förädlar även vår ekologiska serie Organic och gör den nu även vegansk. Vår veganska supermakeup Barefaced Beauty stannar såklart kvar hos oss.
 
2020 förverkligas vår dröm om att producera produkter på hemmaplan och vi lanserar vår första egna svensktillverkade serie - Cosmopharma Sweden. Antalet återförsäljare har i takt med årens gång ökat till nästan 3000 stycken. 

Cosmopharma är, och har alltid varit, ett familjeföretag och vi hoppas kunna hålla fast vid vår jordnära, varma och på ett seriöst sätt, enkla och familjära arbetssätt oavsett hur stora vi blir.
För oss är närheten, förtroendet och ärligheten med våra återförsäljare, kunder och tillverkare otroligt viktig. Vi försöker alltid arbeta utifrån våra kärnvärden i allt vi gör. I alla kampanjer vi har, i alla nya produkter vi lanserar och i alla resor och konferensen vi anordnar. Det ska vara roligt, utvecklande och glädjande att samarbeta med Cosmopharma, man ska göra det för att man liksom vi, älskar våra produkter. Man ska kunna sälja så mycket och så lite man vill, när man vill. Vi ställer inga läskiga och onödiga krav! Det är bara på en punkt vi ställer krav, riktigt höga krav, och det är på våra leverantörer och tillverkare.
Kvalitén måste alltid vara den absolut bästa! Vi gör aldrig avkall på kvalité för att använda billigare råvaror, eller för att kunna ha billigare priser än våra konkurrenter. Kvalité är A och O för oss i allt vi gör. Allt från produkter till kundservice och hemsida.

Cosmopharma AB ägs av Susanne Sjölander som också är vd och aktiv i alla delar som driver Cosmopharma framåt.
Susanne bor med sin familj i Kungsängen, ett stenkast från huvudkontoret. Hon har arbetat som marknadsassistent och eventkoordinator på ett hudvårdsföretag 1997-2005 och har genom detta skaffat sig en stora erfarenheter vad som krävs för att kunder ska bli glada, vilka produkter som blir storsäljare och inte minst hur man skapar bra, motiverande, inspirerande möten, konferenser och kampanjer för återförsäljare. Med sina erfarenheter i bagaget så plockades russinen ut och sedan lades allt som saknats till och Cosmopharma startade 2006 med lockande rabatter för våra återförsäljare och fantastiska populära högkvalitativa produkter. 
Vår Vision är att vi vill vara ett av de ledande sklngetsföretagen inom hudvård, makeup och hårvård. Vår Mission är att Cosmopharma ska erbjuda ett sortiment av kvalitetsprodukter inom hudvård, makeup, skönhet och hälsa. 

Vill du vara med på vår resa, så varmt välkommen in i värmen och gemenskapen hos oss i Cosmopharma!

Hälsningar
Susanne Sjölander
VD Cosmopharma AB 

 

 

  

  

 

Varukorgen är tom.
Kontaktperson
M.v.h Service
Telefon: 0704-93 85 11
mimmi@mvhservice.se

Information
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |